KREDİYE ONAY VERİLSİN

Korkutelili vatandaşlar Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından aylar önce müjdesi verilen kültür merkezinin yapılıp yapılmayacağını merak ediyorlar. Korkutelili vatandaşlar “Bizler artık bir sinema, tiyatro modern bir düğün salonuna kavuşmak istiyoruz” dediler

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Vatandaş merak ediyor

 

Korkuteli uzun bir süredir yapılması planlanan kültür merkezini bekliyor. Korkutelili vatandaşlar Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından aylar önce müjdesi verilen kültür merkezinin yapılıp yapılmayacağını merak ediyorlar. Korkutelili vatandaşlar; “Bizler artık bir sinema, tiyatro modern bir düğün salonuna kavuşmak istiyoruz” dediler. Proje geçtiğimiz günlerde kent konseyi tarafından düzenlenen kahvaltılı geniş ilçe istişare toplantında tanıtılmıştı. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından tanıtılan projeye Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında Adalet ve Kalkınma Partisin de destek vermesiyle imar değişikliği onaylanmıştı.

 

Hep beraber yapılsın

 

Korkuteli siyasi çevreleri ve vatandaşlar projenin biran önce hayata geçmesi için Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri destek olmalarını gerektiğini belirterek “Bu önemli ve büyük hizmet. Proje hayata geçerse yarın bu meclis üyelerinin ismi hep anılacak. Sonuçta burayı hep birlikte kazandırmış olacaklar. Korkuteli artık böylesi önemli bir hizmeti hak ediyor. Antalya’ya en yakın ilçelerden birisi olmamıza rağmen sinema salonumuz yok. Yine bu merkez kazanılırsa Antalya’da yaz aylarında gerçekleşen bir çok kongre ve toplantıya Korkuteli’nde ev sahipliği yapabiliriz. Korkuteli esnafı da kazanç sağlamış olur. Biran önce konu mecliste görüşülmeli kredi çekilecekse de buna onay verilmeli” şeklinde konuştular.