Küçükkavukçu” İstikrar vatandaşa değil, yandaşa yaramıştır”

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Kçükavukçu partisinin ilçe binasında yaptığı konuşmada “Büyük bir hızla çöküşe doğru giden bir ülke ekonomisi vardır. İstikrar vatandaşa değil, yandaşa yaramıştır” Dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

CHP Korkuteli İlçe Örgütünde geçtiğimiz günlerde 24. Dönem Milletvekili Gürkut Acar gelmiş ve yeni anayasa değişikliğini partililere ve vatandaşlara anlatmıştı. Acar’dan önce kürsüye gelen Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet  Küçükkavukçu, “Büyük bir hızla çöküşe doğru giden bir ülke ekonomisi vardır. İstikrar vatandaşa değil, yandaşa yaramıştır. Bu gün “Kandırıldık” diyenler, bu güne kadar kandırıldıklarını iddia ettikleri, terörist ilan ettikleri kişilerle kol kola yürümüşlerdir. Referandumda oylanacak olan Anayasa değişikliğinin iyi olan tarafını bulamadıkları için bunu vatandaşa anlatamayanlar, hayır oyu verecek olanları terörist ilan ederek, oylarını değiştirmeye zorlamaktadırlar. Çamur at izi kalsın politikası ile oy toplamaya çalışmaktadırlar. Analar ağlamasın dediler, bu gün hala analarımız ağlıyor. Varlık fonu denilen ama aslında darlık fonu olan denetimsiz bir yapı hayata geçiriliyor. Ancak bütün bunları halka anlatabilme konusunda artık büyük sıkıntı yaşamaya başladılar. Yarası olan gocunur. Bizim gocunacak bir yaramız yok. Bizler öncelikle terörist ilan ettikleri bu yapıyı  ülkenin başına bela ettikleri için hayır oyu vereceğimizi ifade ediyoruz” dedi.

“Suriye’de, Kandil’de gencecik çocuklarımız Şehit olurken, ülkenin tek derdinin Başkanlık sistemi gibi göstermeye kalktıkları için Hayır diyeceğiz.”

16 Nisan 2017 tarihinde zaferin Demokrasiye inanan Mustafa Kemal Atatürk’ün ordularının olacağını belirten CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, “Suriye’de, Kandil’de gencecik çocuklarımız Şehit olurken, ülkenin tek derdinin Başkanlık sistemi gibi göstermeye kalktıkları için Hayır diyeceğiz. Türk halkı çok bilinçli. Referanduma büyük bir katılım olacak. Ülkemizde yüzde 25 dolayında sorgulamayan, baştakiler ne derse desin kabul edebilecek bir kesim var. Ama bunun yanında bilinçli olan ve sorgulayan bir yüzde 25’lik dilim var. İşte biz bu vatandaşlarımıza yeni Anayasayı, yapılmak istenenleri, değişiklikleri tek tek anlatacağız. Bu seçimde Cumhuriyet oylanacak, 16 Nisan artık son nokta. Bütün seçimleri unutalım, referanduma odaklanalım” şeklinde konuştu. Küçükkavukçu, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa değişikliği ile ilgili referandum öncesi çalışmalara yoğun bir şekilde başladıklarını belirterek, “Hayır oyu vermeyi düşünen vatandaşlarımızı terörist diyenlere gerekli cevabın verileceği tarih olacaktır 16 Nisan” dedi.