Küçükkavukçu zehir zemberek

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu hafta sonu Korkuteli’nde düzenlenen ve uzun zamandır hazırlıkları yapılan şenlik organizasyonuna CHP örgütü olarak davet edilmediklerini sosyal medya hesabı üzerinden Kamuoyuna duyuru başlığı ile paylaştı

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Hafta sonu Korkuteli’nde uzun zamandır hazırlıkları yapılan ve pek çok etkinliğe ev sahipliği bir şenlik düzenlendi. Duyuruları uzun zamandır yapılan ve hazırlıkları tamamlanan şenlik için Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü’ne davetiye gönderilmemesi tartışmalara konu oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu hafta sonu Korkuteli’nde düzenlenen ve uzun zamandır hazırlıkları yapılan şenlik organizasyonuna CHP örgütü olarak davet edilmediklerini sosyal medya hesabı üzerinden Kamuoyuna duyuru başlığı ile paylaştı. Paylaşımda Küçükkavukçu’nun “Bu şenlikleri düzenleyenler acaba iktidar için mi yoksa o bölgede yaşayan insanların etnik ve siyasi kimliğine bakmadan bir araya getirip kaynaştırmak için mi yapıyor” sözleri dikkat çekti.

 

 

Küçükkavukçu Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda; “KAMUOYUNA DUYURU CHP İlçe Örgütü olarak bu güne kadar davet edildiğimiz her etkinliğe Türkiye Cumhuriyeti’nin ana muhalefet partisini temsilen günün şartlarına göre ilçe, il, milletvekili düzeyinde katılım sağladık. Maalesef son dönemde yapılan ve adına mahalle (köy) şenliği veya festivali olarak kabul edilen etkinliklere örgüt olarak davet edilmemeyi anlamış değiliz. Bu şenlikleri düzenleyenler acaba iktidar için mi yoksa o bölgede yaşayan insanların etnik ve siyasi kimliğine bakmadan bir araya getirip kaynaştırmak için mi yapıyor? Çok saygıdeğer muhtarlarım mahallenize yapılan yol, içme suyu, çevre düzenlemesi vesaire hizmetler bir lütuf değil devletin asli görevidir ve sizin alın terinizin bir kısmını verdiğiniz vergiler sonucunda toplanan paralar ile yapılır. Kimse cebinden beş kuruş harcamaz. Muhtarlarım sizler birileri tarafından atanan değil o köyde yaşayan CHP’lisi MHP’lisi SP’lisi komşularınızın oylarıyla da o makama oturdunuz o insanlara azda olsa saygınız varsa arayıp davet edebilirdiniz. Bu durumu kamuoyunun takdirine sunuyorum ve paylaşmaktan üzüntü duyuyorum saygılarımla” sözlerine yer verdi.