Küçükköy’den Kara’ya Tam Destek

Geçtiğimiz haftalarda saha çalışmalarına başlayan İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Halil Kara dün sabah Küçükköy’de pazar ziyareti gerçekleştirdi. Küçükköylü vatandaşlar Halil Kara’nın kendi öz evlatları olduğunu belirterek Kara’yı desteklediklerini söylediler.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

KÜÇÜKKÖY KARA’YI BAĞRINA BASTI

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala ilçemizde adaylar saha çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaklaşık 20 gün önce ismi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak resmiyet kazanan Halil Kara saha çalışmalarına başladı. İYİ Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı ile çalışmalarını sürdüren Kara dün sabah kendi köyü olan Küçükköy’de Pazar ve kahvehane ziyaretinde bulundu.  Salı pazarında vatandaşlarla konuştu. Kara hemşerilerinden destek istedi. 31 Mart yerel seçimlerinde kendine destek vermelerini yalnız bırakmamalarını istedi. İlk olarak pazara uğrayan Kara, pazarcı esnafı ile sohbet etti. Esnafın sıkıntılarını ve kendinden beklentilerini dinledi.

“KORKUTELİ İYİ OLACAK”

Küçük, büyük herkesin elini sıkan, hasbi hal eden Kara, daha sonra teşkilatı ve vatandaşlarla birlikte köy kahvesine geçti. Burada ilk olarak köyün ileri gelenleri ile kısa bir sohbet etti ve büyüklerinden kendine destek istedi. Küçükköy ihtiyar heyeti sonuna kadar kendi öz evlatlarının arkasında olduklarını belirttiler. İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, “ Dün Küçükköy Mahallemizde Salı Pazarı idi. Pazar kalabalığını değerlendirip, vatandaşlarla konuşalım diye düşündük.  Bildiğiniz gibi Halil ağabeyimizin de kendi köyü zaten, Allah razı olsun her geldiğimizde bize ve Halil ağabeyimize sahip çıkıyorlar. Destek vereceklerini belirtiyorlar, bizimde bundan şüphemiz yok. İnşallah Korkuteli “İYİ” olacak.” diye konuştu.