KYK Müdür Vekilinden Korkuteli’ne kötü reklam

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünü kazanan oğlunun yurt kaydı için Korkuteli’ye gelen Osman Koca isimli vatandaş, Korkuteli Kredi ve Yurtlar Müdürü Vekili olduğunu iddia eden Mustafa Kudaş tarafından, “Kayıt yaptıracak burası mı kaldı” denilerek okulun ve ilçenin kötülendiğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Üniversitelere kayıt sezonu açıldı. İlçemizde bulunan Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksek Okuluna da kayıtlar başladı. Okul kaydı için gelen vatandaşlar aynı zamanda okul ile aynı kampüste bulunun Kredi ve Yurtlar Kurumu Korkuteli Müdürlüğüne de uğrayarak yurt kaydı yaptırarak bilgi alıyorlar. Dün, Bilgisayar Programcılığı Bölümünü kazanan oğlunu kayıt yaptırmak ve bilgi almak için Korkuteli’ye gelen Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, KYK Müdür Vekilliği yaptığını iddia eden Mustafa Kurdaş’ın ilçenin kötü reklamını yaptığını iddia etti.

 

“BİZE OKULU VE İLÇEYİ KÖTÜLEDİ”

Osman Koca; “Oğlum Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünü kazandı. Bizde kayıt yaptırmak ve yurt barınma konusunda bilgi almak için kredi yurtlar kurumuna geldik. Ancak burada müdür vekili olduğunu söyleyen Mustafa Kurdaş isimli bey bize yardımcı olmak yerine okulu ve ilçeyi kötüledi. Burası iki yıllık okul altı üstü çocuğunuza ne verebilir. Burası çok küçük bir yer, burada okusa ne olur gibi sözler sarf etti.” Dedi.

 

BAKAN YEĞENİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Koca; “Daha sonra ben nasıl konuştuğunu ve tavrının yanlış olduğunu söyledim. İlçeyi çok sevdiğimizi okula kayıt yaptırdığımızı ve kendisini şikâyet edeceğimizi söyledik. O da istediğimiz yere şikayet edebileceğimizi kendisinin bakan yeğeni olduğunu söyledi. Bu tavır bizi çok rahatsız etti. Benim oğlum eve çıkabilir masrafları karşılayabilir. Peki diğer vatandaşlar ne yapacak. Mesela oğlumla aynı bölümü kazanan bir arkadaşı bu tavır yüzünden kayıt yaptırmadı. Bu ilçede çalışan burada ekmek yiyen biri için çok yanlış davranışlar.” diye konuştu.