Meslek Yüksek Okulunda Pilav ve Yılsonu Şenliği

Korkuteli Meslek Yüksek Okulu, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı pilav günü ve Yılsonu şenliği yapacak. 6 Haziran Cuma günü Korkuteli Meslek Yüksek Okulu binası içinde gerçekleştirilecek etkinlik hazırlıkları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Meslek Yüksekokulunun 11'inci mezunlarını vereceğini belirten Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. M. Soner Balcıoğlu, "Korkuteli Meslek Yüksek Okulu olarak mutlu sevinçli ve gururluyuz. Özellikle ilçemizde 11. Mezuniyet törenini daha düzenleyeceğiz. Mezun olan öğrencilere gerekli mesleki donanımların verildiğini, öğrencilerin kendi alanlarında iş yapabilecek bilgi ve beceriye sahip olduğunu ifade etti.

Ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insanları mezun olan öğrencilerin oluşturacağına işaret eden Balcıoğlu, 2003-2004 yılında başladığımız mezuniyetlerimize Cuma gün bir yenisini daha ekleyeceğiz. Korkuteli Meslek Yüksek Okulu olarak Ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insanları yetiştirmekte azimli kararlı ve güçlüyüz. Bundan sonra da Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde iş bulabilecek öğrencileri yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Balcıoğlu, Cuma günü saat 14.30’da düzenlenecek olan pilav şenliğine ve yılsonu şenliğine tüm halkı davet etti.