Mezbahada su yok

Geçtiğimiz günlerde sularının kesik olması ile gündeme gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Mezbahasında Kurban Bayramına sayılı günler kala hala su yok.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

ŞİKÂYETLERE RAĞMEN SULAR YOK

Kurban Bayramına sayılı günlerde kaldı. Bazı vatandaşlar uygun fiyata kurbanlık arayışında bazı vatandaşlar ise kurbanlıklarını aldılar. Temiz ve sağlıklı bir şeklide kurbanlıklarını kestirecek yer arıyorlar. Bunun içinde ilçemizdeki iki adresten biri Antalya Büyükşehir Belediyesi Kesimhanesi. Korkuteli’ de Kurban Komisyonun aldığı karar ile Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar Yerinde ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait mezbaha da kesim yapılmasına karar verildi. Ancak geçtiğimiz günlerde sularının kesik olması ile gündeme gelen Büyükşehir Mezbahasında hala sular yok. Hijyen ve sağlık koşullarının son derece önemli olduğu kesimhane de şikayetlere rağmen sular yok.

 

DÖKME SU İLE ÇALIŞIYORUZ

 Mezbaha İşletmecisi Mehmet Küçükgülmez çok mağdur olduklarını ASAT’tan kendilerine herhangi bir şekilde dönüş yapılmadığını ifade etti. Kesimhane İşletmecisi Mehmet Küçükgülmez; “  Kurban Bayramı için bizim hazırlıklarımız sürüyor. Elbette vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Ancak en büyük sıkıntımız olan susuzluk hala çözülmedi. Suyumuz hala gelmiyor. Şuan da dökme su ile çalışıyoruz. Ufak tefek tek tük kesimleri dökme su ile idare ederiz. Ama bayramda çok yoğun olacağız. Dökme su ile olmaz. Bununla ilgili ASAT veya büyükşehir belediyesinden bize dönüş yapan olmadı. Sadece Mustafa Bey geldi.” dedi.