MHP Seyirparkta toplantı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ile Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek geçmişten bugüne kadar partide çeşitli vazifelerde bulunan partililer ile Seyir Park’ta bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev yapılan toplantı ile ilgili; “İlçe kongremiz sonrasında, teşkilat birimlerimiz ile ülküdaşlarımız ile istişare toplantılarımız devam ediyor. Bu minvalde dün akşam, ilçemizde davamıza gönül ve ömür vermiş, teşkilatımızda geçmişten bugüne muhtelif vazifelerde bulunmuş Aksaçlı ülküdaşlarımız ve MHP Korkuteli Belediye Meclis üyelerimiz ile bu akşam Korkuteli Belediyemizin işlettiği Seyirpark Restaurantta bir araya geldik.

 

KARŞILIKLI İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRMEDE BULUNDUK

Belediye Başkanımız Ömer İşlek ve teşkilatımızın icra kurulumuzun da katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızda; ilçe ve ülke gündemine dair pek çok konuda karşılıklı istişare ve bilgilendirmede bulunduk. Samimi bir ortamda geç saatlere kadar devam eden toplantımızda öncelikle toplantıya katılım sağlayıp belediye çalışanlarımız hakkında istişarede bulunan Belediye Başkanımız Ömer İşlek ile tecrübelerini bizlerle paylaşan daim teşkilatımıza maddi ve manevi destek olan kıymetli büyüklerim Aksaçlı ülküdaşlarıma ve ekip arkadaşlarım Belediye Meclis üyelerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Korkuteli'de Bozkurtlar Lideri, partisi, teşkilatı ve belediyesi ile birdir beraberdir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah.”  Diye konuştu.