Milli Eğitim 2018 yılı karnesini açıkladı

İlçemizde kurumlar 2018 yılı değerlendirmelerine devam ediyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız dün Milli Eğitim Müdürlüğünün 2018 yılı karnesini açıkladı. Yıldız, yıl boyu okullarda yapılan denetimler, inşaat ve tadilat işlerine kadar detaylı bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

2018 yılı değerlendirmeleri sürüyor. İlçedeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları yılsonu değerlendirmelerine devam ediyorlar. Dün sabah Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, milli eğitim müdürlüğünün 2018 yılı karnesini basınla paylaştı. Yıldız, “ 2018 yılında ilçemizdeki tüm okullarda tadilat ve iyileştirme yaptık. Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu, Cumhuriyet Osman Sarıca Ortaokulu, Kız İmam Hatip Lisesi, Pansiyonu, Yaşar Yalçın İlkokulu Halı Saha ve Spor Kompleksi hizmete girdi. Yelten Dallar Ortaokulu, MESEM, Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi, HEŞKAL, Fikriye Ramazan Yalçın, Yaşar Yalçın İlkokulu ve köy okullarının tamamında iç ve dış boyama tadilat ve iyileştirme işleri yaptık. Yine birçok okulda kütüphane ve mescit düzenlemesi yaptık. İş Kur aracılığı ile 69 personelimiz ve 30 güvenlikçi personelimiz var. Öğrencilerimizin güvenliği için hem okullarımızda hem de pansiyon ve yurtlarımızda güvenlik personelimiz var.” dedi.  

“2018 yılı bizim camiamız açısından oldukça verimli geçti”

Yıldız, “ 2018 yılı milli eğitim müdürlüğü açısından sosyal ve kültürel etkinlikler anlamında da çok yoğun geçti. Sene başında ilk olarak Alaaddin İlkokulunda Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Daha sonra hayırseverimiz Sadullah Bayar’ın katkıları ile milli eğitim camiası olarak aşure etkinliği yaptık. 29 Ekim, 10 Kasım, 24 Kasım, 3 Aralık Engelliler Günü, Hayvanları Koruma günü gibi rutin etkinliklerimizin yanı sıra  Nadide Ahmet Balaban Anaokulun’da ilçemizde ilk defa olacak tiyatro gösterisi yapılacak. Ayrıca 2018 yılında köy okulları ve bazı merkez okullar zorunlu hizmete yani eski adı ile Zorunlu Doğu Görevine tabi oldu. Bu da yıl içinde sık sık öğretmen değişmesine ve eğitim öğretimin aksamasının önüne geçti. 2018 yılı bizim camiamız açısından oldukça verimli geçti. Tüm idareci, öğretmen, şube müdürü arkadaşlarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.