Miniklerden ‘Yemen’e sessiz kalma’ desteği

Korkuteli İlçe Müftülüğü dün Kargalık Mahallesinde hizmet veren 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerini ağırladı. Minik yüreklerin, kumbaralarında biriktirdikleri paraları müftülüğe getirerek Yemen'e gönderilmek üzere teslim ettiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli İlçe Müftülüğü dün Kargalık Mahallesinde hizmet veren 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerini ağırladı. Minik yüreklerin, kumbaralarında biriktirdikleri paraları müftülüğe getirerek Yemen'e gönderilmek üzere teslim ettiği açıklandı. Minik Yüreklerden "Yemen'e Sessiz Kalma" kampanyasına destek oldular. Edinilen bilgiler doğrultusunda Eğitimcilerinin küçük yaşta öğrencilere öğretmiş olduğu paylaşma ve sahiplenme duygusunun mahsullerini veriyor olması gönülden yapılan destekler takdirleri toplamaya yetti.

Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ziyaret programı ile ilgili yapmış olduğu değerlendirmelerinde “ Bu küçük yüreklerin yardım hassasiyeti ve bu hususta harekete geçmeleri geleceğimizin bugünden daha iyi olacağının nişanesidir. Necip milletimizin yediden yetmişe bütün efradı, dünyanın hangi coğrafyasında mazlum ve ihtiyaç sahibi varsa ekmeğini paylaşıp elini uzatmaktadır. Rabbim bu milleti her daim veren ellerden olmasını nasip etsin. Yavrularımıza teşekkür ediyorum. Onların bu yüce ahlakı daim olsun” ifadelerinde bulundu.