Moğol, “Liste resmi değil”

31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti’de önümüzdeki günlerde netlik kazanan adayların açıklanması beklenirken dün sosyal medya üzerinden Korkuteli’nin de içinde bunduğu bir liste yayınlandı. Bu listeye göre; Ak Parti Korkuteli adayı Hasan Ali İrban. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol listenin resmi olmadığını, asılsız olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

“RESMİ AÇIKLAMA YOK”

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerde adaylar yavaş yavaş netlik kazanırken dün, Ak Parti’de Korkuteli’nin de içinde bulunduğu 19 ilçe adayının isminin yer aldığı liste sosyal medya üzerinden yayınlandı. Listeye göre; Korkuteli adayı Hasan Ali İrban. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol bu iddialara cevap verdi. Moğol, “ Bu listeyi kim attığına bakmanız lazım, sosyal medya üzerinden herkes kafasına göre bir liste yazıp atabilir. Bunlar vatandaşların yazdıkları şeyler.” dedi.

“ HERKES KAFASINA GÖRE LİSTE YAZIYOR”

Moğol, “  Bu konu ile ilgili partimizden hiçbir resmi açıklama yapılmadı. Zaten bu konu ile ilgili partimizden şu tarihte resmi açıklama yapacağız diye bir bilgi gelmedi. Örneğin Ankara’nın ilçe adayları yarın açıklanacak ve bu iki gün önceden belirtildi. Bununla ilgili resmi açıklama birkaç gün önceden yapıldı. Antalya ile ilgili bir resmi açıklama yok. Kamuoyuna düşen, sosyal medyaya düşen listenin partimiz ile ilgili bir ilgisi yoktur. Şuan bize yapılan resmi bir açıklama yok.” diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan liste;

1-Kepez : Hakan Tütüncü 2-Muratpaşa: Gökçen Enç 3-Konyaaltı: Gaye Doğanoğlu 4-Döşemealtı: Nurettin Tursun 5-Korkuteli: Hasan Ali İrban 6-Elmalı: Ümit Öztekin 7-Kaş: Mutlu Ulutaş 8-Finike: Kağan Osman Sarıoğlu 9-Demre: Süleyman Topçu 10-Gazipaşa: Adil Çelik 11-Akseki: İbrahim Özkan 12- Manavgat: Hasan Öz 13- Kemer: Necati Topaloğlu 14- İbradı: Muharrem Kaya 15-Gündoğmuş: Mehmet Özeren  16- Kumluca: Arif Yavuzer şeklinde.

Ak Parti’de Antalya adaylarının 15 Ocak’a kadar açıklanması bekleniyor.