ÖLMEK İSTEMİYORUZ!

Geçtiğimiz cuma günü kızının gözleri önünde öldürülen Emine Bulut cinayetine ilçedeki kadın kolları başkanları tepki gösterdiler. CHP Kadın Kolları Başkanı Derya Demir ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız basın açıklaması yaptılar.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

"SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR"

Korkuteli'deki kadın kolları başkanları yaptıkları açıklamalar ile Emine Bulut cinayetini ve tüm kadın cinayetlerine bir kez daha tepki gösterdiler. Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız " Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları olarak yaşanan kadın cinayetlerini kınıyoruz. Bunu gerçekleştiren kişilerin en ağır cezai yaptırımla cezalandırılmaları konusunda da hem fikiriz. Bu olay ve yaşanış şekli ile hepimizi derinden üzmüştür." Dedi. CHP Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Hatice Demir " Her şeyden önce kutsal olanın insan yaşantısı olduğunu unuttuğumuz bu dönemde yine kadın cinayetiyle yüreğimiz parçalandı. Söylenecek bir çok cümle varken edecek kelime bulamadığımız bir sabaha uyandık." Dedi.

"ADALET YERİNİ BULMALIDIR"

Demir " 10 yaşındaki bir kız çocuğu cinsiyetinin ağırlığını annesinin gözü önündeki ölümüyle idrak etti ve ne yazık ki geleceğine yön verecek bir şekilde. Emine Bulut’un “ölmek istemiyorum “feryadı ise bugüne kadar yitirdiğimiz bütün kadınlarımızın sessiz çığlığının sözcüklere dökülmüş halidir. Can güvenliğimizin korunması  için gerekli yaptırımların sağlanmasına kaç kadın kaç çocuk kaç hayvan daha kurban gidecek endişesiyle yaşamak istemiyoruz. Ölmek istemiyoruz! Merhum Emine Bulut’un ruhunun huzura ermesi için,kızının “anne lütfen ölme” yalvarışı için bu kez hiçbir iyi hal indirimi,sebebi gözetilmeden adalet yerini bulmalıdır. Kendisine Allah’tan rahmet,küçük kızı başta olmak üzere sevenlerine ve tüm kadınlara sabır diliyorum." Şeklinde konuştu.