Önal’ın hak aramasına gerek kalmaz

Geçtiğimiz günlerde İş Adamı İrfan Önal “Ben arasta çarşısı içerisinde yer alan dükkanımı 200 bin TL vererek yeniledim. Yasal hakkımı ararım” demişti. CHP Korkuteli İlçe eski Başkanı Zeki Özlü sosyal medya hesabı üzerinden gazetemizin haberini paylaşarak ilginç bir de not düştü

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İrfan Önal hakkımı ararım demişti

 

Arasta Çarşının yenilenmesi konusunda başlayan tartışmalar Korkuteli’nde tüm hızı ile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Korkuteli Kent Konseyinin geniş katılımlı istişare toplantısında arasta çarşısı ele alınmıştı. Toplantı sonrası iş adamı İrfan Önal yaptığı açıklamada “Ben arasta çarşısı içerisinde yer alan dükkanımı 200 bin TL vererek yeniledim. Yasal hakkımı ararım” demişti. Önal yaptığı açıklamada ayrıca “Şimdi restore ya da yıkım çalışması olacağı söyleniyor. Şunun bilinmesini istiyorum. Ben hakkımı ararım ve hakkımı alırım. Yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim eğer dükkanlar yenilecekse aynı yer ve köşe başından şuan üç katlı olan dükkanım yerine yine aynı şartlarda üç katlı dükkan isterim” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Dostlar alışverişte görsün

 

Yaşanan bu gelişmeler karşında Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe eski Başkanı Zeki Özlü de dahil oldu. Zeki Özlü sosyal medya hesabı üzerinden gazetemizin haberini paylaşarak altına “Yıllardır aynı konu ısıtılıp kamuoyuna sunulur. Sanıyorum zamanlaması Korkuteli Kaymakamlarının kalma süreleriyle ilgili. Korkuteli trafik karmaşasına çözüm bulamamış. Yapılmış olan otoparkını kullanma becerisinden yoksun (hiçbir kapalı otoparkın giriş-çıkışı aynı yerden olmaz) Arasta çarşısıyla ilgili olarak belediye en azından bir öneri ile esnafın karşısına çıkar. Konular ciddiyetten uzak dostlar alışverişte görsün misali. Sayın Önal merak etmesin yasal hak aramasına gerek kalmaz” notunu düştü.