Osman Önal Okul Aile Birliğinden Öğretmenlere Yemek

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Korkuteli Osman Önal İlkokulu Okul Aile Birliği başkanlığı okuldaki tüm öğretmenlerine bir yemek düzenlendi. Yemeğe Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Okulu yaptıran İş adamı İrfan Önal, Okul idarecileri ve okul öğretmenleri ve eşleri katıldı

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Osman Önal İlkokulu Okul Aile Birliği başkanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Merkez Restaurantta düzenlenen yemeğe Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Okulu yaptıran İş adamı İrfan Önal, Okul idarecileri ve okul öğretmenleri ve eşleri katıldılar. Okul Aile birliği Başkan ve üyelerinin katıldığı yemek öncesinde bir konuşma yapan Osman Önal İlkokulu Müdürü Hasan Karatopak,  “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Ülkemizde 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler günü, öğretmenlerimiz ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının doruk noktasına ulaştığı bir gün olmalıdır. Keza bu müstesna günün anlam ve önemi itibariyle bakıldığında, öğretmene gösterilen sevgi ve saygının bir bakıma topluma verilen değerin de yansıması olduğu da asla unutulmamalıdır” dedi.

Öğretmenler günü yemeğinde konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Şefik Kılıç, “Okul Aile Birliği olarak öğretmenlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Okul Aile Birliği olarak her zaman Öğretmenlerimizin yanındayız. Çocuklarımızın bekası için devamlı destekliyoruz. Öğretmenlerimizi, aslında bir gün değil, her gün hatırlıyoruz ama böyle bir gün olduğu için bugün öğretmenlerimizle kaynaşmak istedik. Birbirimizle tanışmak ve “nasıl daha etkili olabiliriz, çocuklarımıza daha neler verebiliriz” düşüncesiyle bu programı yaptık. Tüm Milli Eğitim camiasının Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bu yemeğin düzenlenmesinde ki katkılarından dolayı Hayırseverimiz İrfan Önal’a teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz bu yemeğe katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.