ÖZBEK “İNANIYORUM SORUN ÇÖZÜLECEKTİR”

Dün gazetemizde kasaplar dertli; “Mağdur olmayalım” başlığı ile yayınlanan haberimiz ses getirdi. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek gazetemize yaptığı açıklamada “Esnafımızın sorunun çözüleceğine inanıyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 

Korkuteli Manşet yine ses getirdi

 

Korkuteli Manşet Gazetesi yaptığı haberler ile ses getirmeye devam ediyor. Dün gazetemizde Kasaplar dertli; “Mağdur olmayalım” başlığı ile yayınlanan haberimiz ses getirdi. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek gazetemize yaptığı açıklamada “Esnafımızın sorunun çözüleceğine inanıyorum” dedi. Haberimizde “Bütün şehir yasası ila Antalya Büyükşehir Belediyesine geçen mezbaha için Korkutelili kasaplar iddialarda bulunarak “Maalesef mezbaha konusunda şikâyetçiyiz. Kesim için sıra alıyoruz. Ancak bir türlü yetişmiyor” dediler. Kasaplar ayrıca “Örneğin arife günü sıraya girdik en çok et satışı yapacağımız gün saatlerce sıra bekleyip kesim gerçekleştiremedik mağdur olduk. Artık biz mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dediler” ibarelerine yer vermiştik.

 

Özbek “Korkuteli Manşet’e teşekkür ediyoruz”

 

Yine haberimizde “Korkutelili kasaplar iddialarına şu şekilde devam ederek; “Yeterli sayıda mezbahamızda personel yok. Bir de saat uygulaması var diyorlar. Biz saate uyuyoruz. Ancak personel saat geçti diyerek bazen kesim yapmıyor. Yine taşıma konusunda sıkıntımız var. Biz gidip şimdi kaçak kesim mi yaptıralım. Biz halkımızın sağlığı ile asla oynamadık ve oynamayız. Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı’dan bir çözüm bulmasını istiyoruz” ibarelerine yer vermiştik. Yayınlanan haberimiz sonrası Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek bir açıklama yaparak “Önce ilk olarak bu haberi yaparak esnafımızın sesine kulak veren Korkuteli Manşet Gazetesine teşekkür ederiz. Böyle bir sorunun gündeme gelmesi ile çözüleceğine inanıyorum. Sorunun çözümü Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve ekibindedir. Eğer çalışan sayısı az ise arttırılmalı, kesim yapan usta kasap sayısı az ise arttırılmalıdır. Ayrıca Korkutelili kasap esnafımız asla kaçak kesim yapmaz. Korkuteli esnafı hijyen kuralarına her zaman uymuştur ve uymaya devam edecektir” dedi.