Park Projeleri sergisi açıldı

Korkuteli Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu, Park Projeleri sergisi açıldı. Dün Belediye düğün salonunda açılan sergiye vatandaşların yanı sıra siyasilerde ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Öğrenciler tarafından belirlenen Korkuteli’ndeki üç bölgede 15 farklı proje çalışması yapılarak 10 tanesinin  sergilenmesi Başkan Gökce’den tam not aldı. Serginin açılış konuşmasını yapan A.Ü. Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Prof. Dr. Veli Ortaçeşme, “  Bizlere ve öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye, Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Memioğlu’na ve Korkuteli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Saliha Yazır Üstem’e teşekkür ediyoruz. Korkuteli Kargalık vadi alanı, İmrahor ve ilçe merkezinde üç alan belirlendi. Her biri için 5 proje yapıldı ve bugün 10 tanesini sergiliyoruz. Maliyetler Belediyeler için önem taşır ancak projeleri hazırlayan öğrencilerimize maliyet ve yapılabilirlik konusunda sınırlama koymadık” dedi.

“Ürettikleri projeleri beğendik. Duruma göre ilerde değerlendirmek isteriz ”

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Prof. Dr. Veli Ortaçeşme’den sonrada kürsüye gelen Başkan Gökce Sergiyi hazırlayanlara ve katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Gökce, “ İlçemizde bulunan üç ayrı sahada çalışarak ilçemiz için projeler üreten öğrencilerimize ve hocamıza teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımız sahada çalışarak hayata hazırlanıyor. Ürettikleri projeleri beğendik. Duruma göre ilerde değerlendirmek isteriz ”dedi. Başkan Gökce, Belediye hizmetlerinin çok çeşitlilik gösteren hizmetleri kapsadığını ifade etti. Daha sonra sergilenen projeler öğrenciler tarafından katılımcı konuklara tanıtıldı.