Polis Uygulama Yaptı

Geçtiğimiz hafta sonu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şehir içi Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği ekipleri ilçenin çeşitli noktalarında uygulama yaptılar.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şehir İçi Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği ekipleri geçtiğimiz gün ilçenin çeşitli noktalarında uygulama gerçekleştirdi. Plakasız araçlar, kasksız sürücüler ve kırmızı ışık kuralını ihlal edenler için denetleme yapıldı. Ekipler, plakasız bir motor hakkında da işlem gerçekleştirdi.

Polis Göz Açtırmadı

Yapılan denetim ve uygulamaların ortak amacının trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışının düzene konulması olduğu ifade edildi. Trafik büro ekiplerince yapılan uygulamalar da evrak eksikliği ve trafiğe uygun olmayan motosikletler de inceleniyor. Trafik polisleri tarafından ilçe merkezinde yapılan uygulamalar kapsamında abartı egzoz, ruhsatsız, plakasız, toplama diye tabir edilen motosikletler tek tek durdurularak motosiklet sürücüsüne cezai işlem gerçekleştiriliyor. Evrak eksikliği bulunan motosiklet sürücülerine para cezası uygulanırken trafiğe uygun olmayan motosikletler ise trafikten men ediliyor.