Saadet Partisi basınla kahvaltıda buluştu

Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Osman Gazi Dedeoğlu dün bir kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Kahvaltıda Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen Korkuteli’nin basın mensupları ile yerel ve ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli gündemini ve Ülke gündemini basın mensuplarıyla konuşmak üzere Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Osman Gazi Dedeoğlu dün bir kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Kahvaltıda Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen Korkuteli’nin basın mensupları ile yerel ve ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Çimen ilk olarak yeni kurulan 64. Hükümetin ülkeye hayır getirmesini dilediğini belirtti. Çimen geçtiğimiz günlerde Türk hava sahasını ihlal eden bir Rus savaş uçağının TSK'ya ait iki F-16 uçağı tarafından angajman kuralları gereğince vurulmasıyla ilgili olarak da görüş bildirdi. Çimen yetkilileri soğukkanlı ve dik duruşları nedeniyle tebrik ederken; “En kötü barış en iyi savaştan iyidir” dedi.

 

“Hayra motor şerre fren oluyoruz”

 

Hayra motor şerre fren olmaya devam edeceklerini belirten Çimen yerel gündemle ilgili olarak ise; “Son günlerde manşetlerde gördüğümüz şahısların birbirlerine yönelik çekişmelerinin Korkuteli’ne bir şey kazandırmayacağını belirtmeliyiz. Manşetlerde konu şahsi atışmalar değil Korkuteli olmalıdır. Kayıkçı kavgası Korkuteli’ne kazandırmaz. Korkuteli Belediyesi olsun Antalya Büyükşehir Belediyesi olsun kim Korkuteli’ne bir çivi çakarsa arkasındayız” şeklinde konuştu. Türkmenlerin Türkiye’ye sığınmaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çimen; “Bölgede yaşanan savaş neticesinde yaşana bir zulüm var. Zulme göz yummayarak Müslümanlara sahip çıkmak çok doğru bir harekettir. Nerde bir göz yaşı bir zulüm varsa karşısındayız” şeklinde konuştu.