Seyyar sandık için son gün 17 Ocak

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, ilçemiz seçmenlerine bilgilendirmede bulundu. Yıldız, "Yaşlılığı, hastalığı veya engeli sebebiyle oy vermeye gidemeyen vatandaşlarımız için Seyyar Sandık eve geliyor. 4-17 Ocak 2019 tarihleri arasında Seçim Kurulu Başkanlığı veya muhtarlığa başvurmayı unutmayalım” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, ilçemiz seçmenlerine bilgilendirmede bulundu.  Yıldız,"Yaşlılığı, hastalığı veya engeli sebebiyle oy vermeye gidemeyen vatandaşlarımız için Seyyar Sandık eve geliyor. 4-17 Ocak 2019 tarihleri arasında Seçim Kurulu Başkanlığı veya muhtarlığa başvurmayı unutmayalım. Oy kullanmak hepimizin hakkı, demokratik hakkımızı kullanalım" dedi.

Yıldız, "Muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00'den 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00'ye kadar askıda kalacak. Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, bu süre içinde bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile muhtarlığa başvurması gerekecek. Yerel seçimlerde hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenler için yapılacak seyyar sandık başvurularında talep formu ile "engeli nedeniyle yatağa bağımlı olduğu" veya "hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı olduğu" ibaresinin yer aldığı sağlık raporu ibraz edilmesi gerekecek” şeklinde konuştu