Sorun çözüldü su kavgası bitti

Yıllardır süren Akyar ve Gümüşlü köyleri içme suyu sorunu çözüldü. Özellikle Gümüşlü halkının yıllardır beklediği su sorununun sonuçlandığını müjdesini veren AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Ali İbran, “Çabaladık ve ihale aşamasına getirdik. Su sorunu çözüldü su kavgası bitmiş oldu. Ayrıca iki köyümüzde kazançlı çıkacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yıllarsa su sorunu yaşayan Akyar ve Gümüşlü köyleri merkez mahalleleri içme suyu yapım işi ihale aşamasına geldi. Özellikle Gümüşlü halkının yıllardır beklediği içme suyu nihayet sonuçlandığı müjdesini veren ve sorularımızı cevaplayan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Ali İrban, “Akyar ve Gümüşlü köylerimizin sakinlerini kara kara düşündüren su sorunu bizim için de önemli sıkıntılar arasındaydı. İnsan hayatının en önemli sıvı ihtiyacı olan içme su çalışmalarımız sonuç verdi. Halkımızın sıkıntısı olan büyük bir yükü kaldırdık” şeklinde konuştu.

 

Akyar-Gümüşlü köyleri su projesine katkı koyan herkese teşekkür eden İbran, “Önümüzdeki günlerde yapılacak ihale ile hem Gümüşlü ve Akyar köyleri arasındaki yıllardır süregelen su problemi hem de köylere yeterli gelmeyen içme suyu sorunu halledilmiş olacaktır. İki köymüz de kazançlı çıkacak. Problemin çözümü noktasında katkılarından dolayı il özel idaresi genel sekreteri ve bürokratlarına, Korkuteli Kaymakamımız ve Korkuteli Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne teşekkür ederim. Bundan sonra da durmak yok yola devam diyerek ilçemizin sorunları ile ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.