TOPLAM ÇÖZÜM EKİBİ DEREKÖY’DE

Her hafta bir mahallede çalışma yapan Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi, bu hafta Dereköy Mahallesi’ndeydi. MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve yönetimi Dereköy’e giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yapılan ziyaret ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak bilgi verdi. Yapılmışev; “Korkuteli Belediyesinin bu hafta Dereköy mahallemizde gerçekleştirmiş olduğu Toplam Çözüm Ekibi çalışmasını yerinde incelemek için Belediye Meclis üyelerimiz Abdurrahman Caran, Süleyman Uğurlu, Muharrem Akten ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Dereköy mahallemize ziyarette bulunduk.

 

KARŞILIKLI İSTİŞAREDE BULUNDUK

Mahalle muhtarımız Taner Yaşa, mahalle temsilcimiz Şahali Akın, Ahmet Akın, bizleri coşkuyla karşılayan partililerimize ve mahalle halkımıza yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.  Yine Dereköy-Kartal Yaylasındaki Kömür madeni çıkarılması projesine karşı mahalle halkımızın yanında yer alarak, bu konudaki çalışmalara destek olan Eyüp Özdemir kardeşimiz başkanlığında, mahalle muhtarımız ve mahalle halkımız ile birlikte konu hakkında karşılıklı istişarede bulunduk.  Bu vesileyle mahallemizde yapımı bitme safhasında olan Halı Saha ve diğer hizmetler için başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.