Türel seçim startını Korkuteli’den verdi

Dün sabah Korkuteli’ye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş partililer ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre; Türel seçim startını Korkuteli’den verdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMADI

Ak Parti’de Antalya belediye başkan adaylarının açıklanması ay sonuna bırakıldı ve düzenlenen bir program ile adayların Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı iddia edildi. Dün de sabah saatlerinde; Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Korkuteli’de toplantı gerçekleştirdiler. Öğretmen Evi Konferans Salonunda sadece teşkilat mensuplarının katıldığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Edinilen bilgiye göre toplantıya; Ak Parti Gençlik Kolları Antalya İl Başkanı Ali Bayram Doğan, Ak Parti Korkuteli Koordinatörü Muammer Ak, önceki dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri, kadın kolları, belediye başkan adayları ve gençlik kolları katıldı.

AÇIKLAMA İRBAN’DAN GELDİ

Toplantıda büyükşehir belediyesi tarafından ilçede yapılan hizmetleri anlatan Türel seçim startını da verdi Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol toplantı ile ilgili açıklamada bulunmazken, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban sosyal medya hesabı üzerinden “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel, İl Başkanımız Sayın İbrahim EthemTaş, İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Moğol, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mahalle temsilcilerimizin de katıldığı seçim koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. İlçelerdeki seçim startı Korkuteli’mizden başladı. Hayırlı Olsun İnşallah.” paylaşımında bulundu. Toplantının ardından Türel ve Taş, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan “ Aktif Yaşlı Merkezini” gezip Elmalı’ya geçtiler.