Ülkü Ocaklarına Merkezden Atama

Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yavuz Çağlar’ın takdirleri ile Korkuteli Ülkü Ocaklarına, uzun yıllar Antalya Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde il yöneticiliği yapmış, Ramazan Karakaya atandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yeni atanan Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya yaptığı açıklamada:” Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Beyefendiye, İl Başkanımız Av. Yavuz Çağlar Beyefendiye şahsımı böyle kutsal bir göreve layık gördüğü için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.  Bugüne kadar bu kutlu Ocağa menfaat gözetmeksizin hizmet eden kim varsa Allah hepsinden razı olsun. Kutup yıldızımız, Büyüğümüz, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin izinde , Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın talimatları doğrultusunda gece uyumadan gündüz yorulmadan Türk milletine hizmet edeceğiz.Bilindiği gibi Ülkü Ocakları misyonu, vizyonu ve üstlendiği görev itibarı ile Türk gençliğinin sarsılmaz kalesidir." dedi.

Teşkilat neredeyse biz oradayız

Karakaya "  Bizlere düşen bu kutlu yolda her türlü adaletsizliğin, zulmün, madde bağımlılığının ve şahısçılığı reddeden bir anlayışın neferleri olarak senlik, benlik olmadan, gönülleri kazanarak bütün Türk gençliğini çağımızın 57. Alayında bir araya getirmektir. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır diyor kendisini Ülkü Ocakları'na yakışır hisseden her bir genç kardeşimi kutlu dergahımıza davet ediyor.Ülkücü Türk Gençliğine selam ve saygılarımı iletiyorum. Bizleri bu çatının altında buluşturan Yüce Allah'a hamdolsun.  Teşkilat neredeyse biz oradayız, Teşkilat ne emrederse biz onu yaparız." Ülkücüler kadife eldiven içindeki çelik yumruktur." Sözündeki düsturla görevimizin başındayız. Kahrolsun şer odakları yaşasın Ülkü Ocakları!” diyip açıklamalarına son verdi.