Uysal, “ Madde bağımlılığı bilgilendirmesi önemli”

Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, madde bağımlılığı konusunda Korkuteli Mahalle Muhtarlarına büyük işler düştüğünü ve mahalle sakinlerine gerekli bilgilendirmelerde bulunulmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli Kaymakamlığı ve diğer kurum müdürlerinin çeşitli toplumsal konularda seminer ve bilgilendirme toplantısı yaptığı bilinmektedir. Özellik kamu yararına ve gençlere yönelik yapılan toplantılara her geçen gün bir yenisi eklenmekte. Bu tür bilgilendirmelerin özellikle kırsal bölgede yaşayan vatandaşlar için büyük önem arz ettiğini belirten Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Mahalle Muhtarlarına farkındalık yaratma çağrısında bulundu.

Korkuteli Kaymakamlığı önderliğinde gerçekleştirilen toplantılardan memnun olduklarını dile getiren Başkan Ahmet Uysal, “ Bizlere toplumu ilgilendiren her konuda bilgilendirme yapılmaktadır. Biz Mahalle Muhtarları toplantılarda edinmiş olduğumuz bilgileri sadece günü kurtarmak için değil, yaşamış olduğumuz yerleşim yerindeki vatandaşlarımıza da ulaştırmak için dinlemeliyiz. Muhtar arkadaşlarımız özellikle madde bağımlılığı konusunda mahalle sakinlerine bilgilendirme sunumu yapmalıdırlar. Çünkü kırsal mahalle sakinlerinden özellikle kadınlar sosyal medya ve mecmua okuma konusunda biraz yetersiz kalmaktadır. Bu konuda bizlere düşen onların madde kullanan birisinin nasıl davranabileceği konusunda bilgilendirilmesi ve ne yapması gerektiğini bilmesi büyük önem arz etmektedir” değerlendirmesinde bulundu.