Uzun, ‘Suya sabuna dokunmayan Korkuteli sevdalısı olmuş’

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Burhan Uzun, bu dönem de Korkuteli’nde bağımsız belediye başkan adayı olabileceğini dile getirdi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Uzun, ‘Tabandan özellikle gençlerimizden gelen yoğun baskılar nedeni ile konjektörün de uygun olması sebebi ile aday olmayı düşünür oldum’ dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

2014 Yerel seçimlerinde Korkuteli de Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Burhan Uzun, bu dönemde de yoğun istek üzerine tekrardan Belediye başkan adayı olmayı düşündüğünü dile getirdi.  Uzun gazetemize yaptığı açıklamalarında ilçede aday adayı olan ve adaylığı açıklanan bazı siyasi partilileri de değerlendirdi. Uzun değerlendirmesinde suya sabuna dokunmadan koltuk peşinde olanların Korkuteli sevdalısı olduklarını ve bu sevdanın beş yıldır taciz edildiğini dile getirdi.

YOĞUN BASKILAR NEDENİ İLE ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜR OLDUM

Bağımsız olarak Korkuteli belediye başkanlığına aday olmayı düşünen Burhan Uzun yaptığı açıklamada;  ‘Son dönemde ülke gündeminin yoğunluğu ve birlik beraberliğe duyulan ihtiyaçtan dolayı ilçemizle ilgili olan olaylarda bir haber olmasakta halkımızın sıkıntılarını katmerlememek ve önemli bir gelişme olmadığı için sessiz kalmayı tercih ediyorum. Korkuteli’nde belediye başkanlığı için aday olmayı düşünmüyordum. Ama tabandan özellikle gençlerimizden gelen yoğun baskılar nedeni ile konjektörün de uygun olması sebebi ile aday olmayı düşünür oldum’ şeklinde konuştu.

KORKUTELİ FİKRE VE HİZMETE AÇ

Uzun, yaptığı değerlendirmesinde adayların suya sabuna dokunmadan Korkuteli sevdalısı olmalarını da değerlendirerek;  ‘ Maalesef Korkuteli fikre hizmete aç. Ülke genelinde olduğu gibi özellikle ilçemizde belediye yönetimleri ilizyon ( algı yanılması ) yapmakta. Mahir kimsenin hizmet gibi derdi yok. Adaylar için önemli olan bu koltuğu almak seçimi kazanmak.  Beş senedir suya sabuna dokunmayanlara bir bakıyorsunuz Korkuteli sevdalısı olmuş ortaya çıkıyorlar. İnsan haliyle soruyor, beş yıldan beri ilçede birçok yanlış yapılırken sevdanız taciz edilirken nerelerdeydiniz?’ açıklamalarına yer verdi.

BİZE DÜŞEN VAZİFE OLURSA ORADA OLURUZ

Hizmet noktasında her türlü vazifeyi sahiplenmeye aday olduğunu dile getiren Uzun;  ‘Bir önceki seçimde örnek teşkil etmesi için projeler ürettik. Fakat adaylarımızın bazıları projelerimizi kendi projeleri gibi anlatmaktan öte bir şey yapmadılar. Her nefeste kendimizi borçlu hissettiğimiz atanımıza hizmet noktasında bize düşen bir vazife olursa orada oluruz. Adaylığı zor bir ihtimalde olsa düşünüyorum. Önemli olan ‘baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş’ yaklaşık bir yıldan beri birçok partiden Antalya merkezinde teklif aldı. Buna kepez ilçe başkanlığı da dahil olmak üzere. Genelde partiler şahsımı belediye meclis üyeliği teklifleri ile gelip birinci sıraya yazmak isteklerinde de bulunmuşlardır.  Allah biliyor, bunlar benim fikriyatlarıma ters olduğu için geri çevirdim’ dedi.