Yerelde daha aktif olacağız

Saadet Partisi Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçedeki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Saadet Partisi Kadın Kollarının organize ettiği programla  Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Yadigar Uysal Yavuz ile Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gününüzü Kutlamak İstedik

Kadın Kolları Başkanı Yadigar Uysal, “Saadet Partisi Kadın Kolları Teşkilatı olarak sizlerin gazeteciler gününüzü kutlamak istedik. Gazeteciler bizim haber alma ve insanları bilgilendirme konusunda bizim için önemli bir yerdeler. Ayrıca Korkutelili olarak ta şahsi olarak ve karakter olarak ta sevdiğimiz insanlarsınız Sizinle birlikte olmaktan onur duyduk.” diye konuştu.

 

Birbirimizi bilgilendiriyoruz

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Yadigar Uysal teşkilatının çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi verdi. Uysal, “ Saadet Partisi Kadın Kolları olarak biz neler yapıyoruz. Aile bizim için önemli Saadet Partisi ve Milli Görüş ün temelinde hak ve batılı ayırmak gerekiyor ve bizim ailevi kültürümüzde bozulmaya ve bunları yıpratmaya karşı yapılan çalışmalar var. Ve bunun karşılığında biz bunlara karşı birbirimizi bilgilendiriyoruz. İnsanlara anlatmaya çalışıyoruz. Yediğimiz gıdadan tutun izlediğimiz her şeyde burada bizi etkiliyorlar. Ve bizde Kadın Kolları olarak ilk başta kaynaşma ve birbirimizi destekleme, birbirimizi yalnız bırakmama hasbihal etme birbirimizin kötü gününde de yanında olmayı destekliyoruz. Yaptığımız en büyük çalışmalardan biri bu.” diye konuştu.

 

Saadet Partisi gazetecileri unutmadı

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar, “Organizasyon için Kadın Kolları Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmaların da da kendilerine başarılar diliyoruz. Toplanmamızın amacı olan Gazetecilerimizin Gününü kutluyoruz. İlkeli ve şahsiyetli habercilikte gazetecilik çok önemli. Yandaş olmadan, kaliteli, doğru haberlerle gazetecilik yapmak gerçekten önemli. Size de bu konuda teşekkür ediyoruz. Kadın Kollarımız daha aktif bir şekilde çalışmalarına başlayacak inşallah. Yerelde de daha aktif olacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz.” dedi.