Yıldıran “Gökce’ye desteğe hazırız”

AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve Meclis Üyesi Sadullah Bayar dün gazeteciler ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda Yıldıran “Gökce bize gelirse birlikte yürür destek oluruz” dedi

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yıldıran gündeme damga vuracak

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Yönetimi üyesi ve iş adamı Kemal Sancaktar dün AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Sadullah Bayar’ı gazeteciler ile buluşturdu. Gazeteciler dün samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında AK Parti yöneticilerini sordukları sorular ile zaman zaman terlettiler. Kahvaltıda arasta çarşısı, Fatih Bulvarı, yeni yapılacak parklar, hal dükkanları gibi Korkuteli’ni yakından ilgilendiren konular siyasilerce açıklandı. Ak Parti İlçe Başkanı Yıldıran yaptığı açıklamalar ile gündeme damga vuracak gözüküyor.

 

Gökce yanımıza gelmedi

 

Arasta çarşısı ile ilgili son görüşleri sorulan Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran “Toplantıda söylediğim fikirler değişmedi. Öncelikli olarak altına bir otopark yapılmalı. Bize göre dükkanlar restore edilmemeli. Biz restore değil yeniden yapılması taraftarıyız. Ancak bu konuda esnafların fikirlerinin alınmasını tüm siyasiler gibi bizde istiyoruz” şeklinde konuştu. Hasan Gökce’ye yeniden yapılma kararında destek olur musunuz sorusu üzerine Yıldıran “Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye her zaman desteğe hazırız. Bize gelirse destek olun derse seve seve oluruz. Hatta birlikte yürür esnaflarımızla ikna çalışması yaparız. Ancak sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun kullandığı bir cümle var. Tüm Belediye Başkanları çeşitli konularla yanımıza geldi. Gökce gelmedi diyor. Evet Gökce hiçbir konuda yanımıza gelmedi. Gelirse sadece arasta değil her konuda destek oluruz” dedi.