Yıldıran kuşla atıştı

Ak Parti Korkuteli Belediye Başkan Aday Adayı İlhami Yıldıran Sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Yıldıran’ın, sosyal medya hesabı ile siyasi gelişmeleri paylaşan ‘Antalya Kuşu’ isimli hesapla yaşamış olduğu atışmaları sosyal medyaya damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli Belediye Başkan aday adayları arasında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın, aday olacağı duyumu sonrasında yapılan haberlere en çok önceki İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ın tepki gösterdiği gündemdeki yerini koruyor. Yıldıran’ın sosyal medya hesabında gözlenen atışma tarzı yazışmalarında;

İlhami Yıldıran, “ Asılsız bilgilendirme ve haberlerle resmi bir açıklama olmadan liste atman uygun değil @AntalyaKusu. Partiye zarar verdiğinin farkında değilsin. Partililerimizi kutuplaştırdığının eleştiri yapacağım derken zarar verdiğinin farkında değilsin. Yada önceden bir kuyruk acın var. En altta yazdığını en üstte yalanlıyorsun. Önce Korkuteli MHP’ye verildi Ömer İşlek oldu diyorsun. Şimdi de Hasan Ali İrban diyorsun ” şeklinde yorumlamalara yer vermiş.

Antalya Kuşu ise , “ Eski Korkuteli İlçe Başkanı özelden atıp tutuyor bana. Başkanlık için kendisini yazmamı umdu ki Korkuteli Ak Partinin dememe sevinecek adam, üzülmüş gibi hayırdır inşallah.” İfadelerini kullanarak Yıldıran’a gönderme yaptı.