Yıldıran “Söz verdik yapıyoruz”

Korkuteli’nde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Atatürk Caddesi diye bilinen ilçe merkezindeki ana caddede alt yapı çalışmaları bitti. Dün itibari ile sıcak asfalt dökümüne başlandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Yaşanan kazalardan dolayı ilçede polemik ve şikayetlere neden olan Yeni Hastane Caddesi ve Atatürk Caddesi olarak bilinen şehir merkezindeki ana caddede, geçtiğimiz aylarda alt yapı çalışmaları başlamıştı. Dün alt yapı çalışmaları bitirilen çarşı merkezindeki Atatürk Caddesinde sıcak asfalt dökme işlemi başladı. Çarşı merkezindeki çalışmaların ardından Yeni Hastane Caddesinde devam edilmesi bekleniyor.

“İki haftadan daha erken başladık”

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Belediye Meclis üyeleri çalışmaları inceledi. İlhami Yıldıran, “ Korkuteli’nde ulaşım açısından büyük önem taşıyan ve alt yapısı tamamlanan Atatürk Caddesinde sıcak asfalta başlandı. İki hafta demiştik iki haftadan daha erken başladık. Antalya Büyükşehir Belediyesine ait merkez yolumuzun sıcak asfaltına Çayırlı Camisi önünden başladık. Söz verdiğimiz gibi Ramazan Bayramına yolumuzun tamamını açıyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.