Yıldıran “Sözümüzü tuttuk”

ATSO tarafından projesi hazırlanan Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi ile ilgili AK Parti Korkuteli Teşkilatı ve milletvekili Gökcen Özdoğan Enç projenin içeriğini değiştirdiğini yazmıştık. Projenin karma organize sanayi olması artık netlik kazandı

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Korkuteli’mize hayırlı olsun

 

Korkuteli Manşet Gazetesi olarak geçtiğimiz aylarda ATSO tarafından kurulması planlanan Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesine Korkutelili çevreciler ve siyasi çevreler tepki göstermişlerdi. AK Parti Korkuteli Teşkilatı ve milletvekili Gökcen Özdoğan Enç projenin içeriğini değiştirdiğini yazmıştık. Projenin karma organize sanayi olması artık netlik kazandı. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran yaptığı açıklamada “Değerli Korkutelililere söz vermiştik. Proje karma sanayi olarak değişecek demiştik. Biz sözümüzü iki kere tuttuk. Korkuteli’ne organize sanayi gelecek demiştik bu geliyor. Halkımızın tepki ve istekleri nedeni ile mermer sanayi olmayacak, karma olacak demiştik. Bunu da gerçekleştirdik. Korkuteli’mize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Takipçisi olmuştuk

 

Geçtiğimiz aylarda “Yıldıran “Halkımızın isteği kazandı” başlıklı haberimiz ile ATSO tarafından projesi hazırlanan Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi ile ilgili AK Parti Korkuteli Teşkilatı ve milletvekili Gökcen Özdoğan Enç projenin içeriğini değiştirdiğini yazmıştık. Yazı İşleri Müdürümüz Yaşar Uz’u telefon ile arayan AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç de “Biz halkımız istemezse çivi çakılmaz demiştik. Bizler Korkuteli’nin doğal güzelliklerin o eşsiz havasının bozulmasını istemedik. Yoksa asla sanayileşmeye karşı değiliz. Projemizin içeriği değişti. AK Parti seçim beyannamesinde yer alan organize sanayi bölgesi Korkuteli’nde gerçekleşecek. Ancak mermer değil karma organize sanayi projesi olacak. İlerleyen yıllarda talep gelir ve Korkuteli halkı evet derse mermer kesim atölyeleri açılabilir. Biz daima halkın isteklerini ve taleplerini dinleyen parti olduk. Korkuteli’ne karma sanayi hayırlı olsun” şeklinde konuştu” ibarelerine yer vermiştik.