Yıldırım meclis üyelerini ağırladı

Dün Ak Parti’de Nöbetçi Başkan olan yönetim kurulu üyesi Halit Yıldırım, Cumhur İttifakı meclis üyelerini ağırladı. MHP Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu ve Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekçi, Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu üyeleri tarafından her gün nöbetleşe başkanlık sistemi devam ediyor. Yaklaşık beş yıldır devam eden uygulama ile her gün bir yönetim kurulu üyesi nöbetçi başkanlık yapıyor. Dün ki nöbetçi başkan Halit Yıldırım’dı. Gün boyu partide vatandaşları dinleyen Yıldırım, sabah saatlerinde Cumhur İttifakı meclis üyelerini ağırladı.

İSTEK, DİLEK VE ŞİKÂYETLERİNİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

MHP Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu ve Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekçi, Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Nöbetçi Başkan Halit Yıldırım; “ Çarşamba günleri halk günü yapan partimiz, diğer günlerde de nöbetçi başkan uygulaması ile vatandaşlarımızın istek, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam ediyoruz. Bugün değerli büyüklerim meclis üyelerimiz Süleyman Uğurlu ve İsmet Senekçi’de ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.