Yürekler yandı Korkuteli ağladı

Önceki Dönem Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı ve Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı’nın oğlu Abdullah Batı geçirdiği elim bir bisiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

Uzun yıllar Korkuteli Belediyesinde görev yapan, Özel Kalem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Konyaaltı Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mehmet Batı’nın 10 yaşındaki oğlu Abdullah Batı hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz gün akşam saatlerinde arkadaşları ile bisiklete binen minik Abdullah bisikleti ile rampa aşağı giderken bisikletin hâkimiyetini kaybetti.  Bisiklet direksiyonu minik Abdullah’ın karnına girdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen sağlık ekiplerine haber verildi. İlk olarak Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırılan minik Abdullah daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Acil ameliyata alınan Abdullah Batı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı

Minik Abdullah dün gözyaşları içinde toprağı verildi. Minik Batı’nın cenazesi ilk olarak baba evine getirildi. Daha sonra cenaze namazı kılınmak üzere Uzunoluk Camiine götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından defin edilmek üzere Uzunoluk Mezarlığına götürüldü. Minik Abdullah babası, annesi ve sevenleri tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi. Minik Abdullah’ın cenaze törenine; Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Başkan Yardımcısı Şevket Korkut, EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökce, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.