Kent Konseyi’ne Kim Başkan Olacak ?

Korkuteli’nde Hasan Gökce’nin Belediye Başkanı olması ile birlikte kurulan Kent Konseyi yeni dönem için 27 Haziran’a yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. C.Tayyar Yörük’ün aday olmayacağını açıklamasının ardından adaylar bekleniyor

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

 

Korkuteli Kent konseyi Hasan Gökce’nin Belediye Başkanı olması ile birlikte kurulmuştu.Kurucu Başkan olarak C.Tayyar Yörük görev yapmıştı.Yörük gazetemize yaptığı açıklamada Yeniden başkan adayı olmayacağını açıklayarak “Yeni dönemde ben aday olmayacağım.Ancak yeni yönetime ve Başkan’a destek olacağım” şeklinde konuşmuştu.Vatandaşlar modern şehirler için önem taşıyan kent konseyinin yeni başkanın kim olacağını ve adaylarını merakla beklemeye başladılar.

 

Vatandaşlar Korkuteli sorunlarına sahip çıkacak belediyeye önerilerde ve yerinde eleştiriler yapan bir Başkan istediklerini belirterek “ İlk kuruluş döneminde fazla bir çalışmaya yapamayan kent konseyimiz modern kentler için çok önemli. Bu yüzden Belediyemiz ile uyumlu çalışacak, siyaset üstü veya siyasetin içerisinde herkes tarafından beğenilen bir kişi kent konseyimize başkan olmalı.İlçemize yakışacak projeler üretilmeli.Bu sayede bir çok sanatsal kültürel projeler ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştular.