Ak partililer düğün ve derneklerde

AK Parti Korkuteli ilçe teşkilatı, köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yerel seçim öncesinde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkan aday adayları, birlik beraberlik içinde, “Halkın taleplerini dinlemek” olarak özetlerken; “Bizim yol haritamızı halkın fikirleri belirler” dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

İlçede köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve Belediye Başkan Aday Adayları Mustafa Akdeniz, İsmet Kemerci, İlhami Yıldıran, ilçeye bağlı köy ve kasabalardaki düğün ve dernekleri ziyaret ederek köylülerle fikir alışverişinde bulundular. Başkan aday adayları Mustafa Akdeniz, İsmet Kemerci, İlhami Yıldıran, “Tüm köylerimizi ilçe teşkilatımızla birlikte ziyaret ederek onları dinliyoruz. ; taleplerini alıyoruz. Bunlar bizim yol haritamız olacak. Zira bizim tek hedefimiz halkımızın isteklerinin gösterdiği yolda ilerlemektir” dediler.

Halk ile yaptıkları ziyaretleri değerlendiren aday adayı Mustafa Akdeniz, İsmet Kemerci, İlhami Yıldıran, “Bizim bu yola çıkarken yegane amacımız ilçemize yararlı olabilmekti. Hamdolsun ki çıktığımız bu yolda aldığımız tepkiler hayırlı bir yolda olduğumuzu gösterdi. Bizim için halkımızın talepleri ve fikirleri çok önemli. Zira Başbakanımızın işaret ettiği belediyecilik anlayışını ancak ilçemizde yaşayan insanlarımızın katkıları ile başarabiliriz” diye konuştu. İlçede hep beraber el ele vererek Antalya’ya örnek bir büyümenin aktörleri olmak istiyoruz. Partimizin kimi aday gösterirse o adayın arkasında durarak projelerimizi ve hayallerimizi daha somut biçimde ifade ederek sizlerin görüşlerine sunacağız. İlçemizi güzel günler bekliyor. Bu güzel günlere el birliği ile ulaşacağız. Halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle bizlere görev tevdi edildiğinde ilçemizin her köşesine aynı kararlılıkta ve eşitlikte hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bizleri misafirperver şekilde ağırlayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dediler.

Vatandaşlarda Ak Parti ilçe teşkilatının yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, İlçede artık değişik yüzleri görmek istediklerini, kendisine çıktığı bu yolda başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.