Beldeler ön seçim istiyor

CHP’de Pazartesi günü Hüseyin Çil’in aday adaylığını açıklamasının ardından parti tabanında oluşan tepkiye beldelerde katıldı. Geçtiğimiz gün bir araya gelen Korkuteli Belde Başkanları’nın tümü ortak bir kararla İl ve İlçe Başkanlıklarına imza toplayarak dilekçe gönderdiler.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

KORKUTELİ İÇİN EN UYGUN ADAYI SEÇMELİYİZ

Bu güne kadar kendilerine hiçbir konuda fikirleri sorulmadığını\\r\\niddia eden altı Belde Başkanı en iyi kararı Parti üye veya delegelerinin\\r\\nvereceğini belirtip, önlerine sandık konulmasını istediler. Tüm köylerde ve\\r\\nKorkuteli merkezde de aynı tepkilerle karşılaştıklarını dile getiren başkanlar,\\r\\nadaylarının bir an önce belirlenip buna göre geç kalınmış olan seçim\\r\\nçalışmalarını başlatmak istediklerini belirttiler.

Teşkilatın her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe\\r\\nihtiyacı olduğunu dile getiren Belde Başkanları, 40 yıldır alınmayan Korkuteli\\r\\nBelediye Başkanlığı’nın ancak herkesin üzerinde mutabık kaldığı bir adayla\\r\\nmümkün olabileceğini iddia ettiler.

Korkuteli Merkezinde ve Beldelerinde CHP seçmeni’nin\\r\\nkendilerini arayarak ve yüz yüze yaptıkları görüşmelerinde, önümüzdeki yerel\\r\\nseçim sürecinde CHP’nin başarıya ulaşabilmesi için en uygun adayın ön seçim\\r\\n(Teammül) yoklaması ile sandıkta yapılmasını istediler. Bizlerde vatandaşın belde\\r\\ntemsilcileri olarak halkın sesini imza altına alınan bir dilekçe ile İl ve İlçe\\r\\nBaşkanlıklarına ilettik. Bundan sonraki süreçte İl ve İlçe Teşkilatındaki\\r\\nYöneticilerin gerekli hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyoruz dediler.

ALTI BELDE BAŞKANI’NIN ORTAK İMZASI

Dilekçede;  Bozova\\r\\nBelde Başkanı İlyas Tek, Büyükköy Belde Başkanı Bayram Durmuşlar, Yeşilyayla\\r\\nBelde Başkanı Halil Toker, Çomaklı Belde Başkanı Turan Kasap, Yelten Belde Yönetim\\r\\nKurulu Üyesi İsmet Çelik ve Küçükköy Belde Başkanı Veli Akdeniz’in imzaları yer\\r\\nalıyor.