CHP yoklama turunda mı?

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan ‘CHP nabız yoklayacak’ başlıklı haberin ardından İl yönetiminin, aday belirleme çalışmaları için ilçe örgütüne talimat verdiği iddia edildi . CHP Korkuteli İlçe Örgütü’nün dün gece Büyükköy ve Bozova’da gizlice nabız yoklama turuna çıktığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.korkutelimanset.com

BELDELERE YOKLAMA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı belirleme çalışması sürerken, dün akşam saatlerinde aldığımız duyumlara göre Büyükköy ve Bozova beldelerine çıkarma yapan İlçe Örgütü’nün bugün de Yeşilyayla, Çomaklı ve Yelten beldelerine çıkarma yapacağı öğrenildi.

 

“BİZ GELEMİYORUZ SİZ GİDİN”

Öte yandan gazetemize sızan bilgilere göre CHP İl Örgütü’nden “biz gelemiyoruz siz gidin” talimatı geldiği ve ilçe yönetiminin gizlice nabız yoklamaya çıktığı iddia edildi. Bu toplantıların aday belirleme sürecinde beldelerin fikirlerinin alınması için İl Örgütünden gelen talimatlar doğrultusunda yapıldığı öne sürülüyor.

 

BELDELERE GİZLİ ÇIKARMA

CHP Korkuteli İlçe Örgütü’nün dün gece sessiz sedasız Büyükköy ve Bozova beldelerine  nabız yoklama turuna çıktığı öğrenildi. Korkuteli Belediye Başkan Adayı belirleme çalışması sürerken, dün akşam saatlerinde aldığımız duyumlara göre Büyükköy ve Bozova beldelerine çıkarma yapan İlçe Örgütü’nün bugün de Yeşilyayla, Çomaklı ve Yelten beldelerinde toplantı yapacağı öğrenildi. Öte yandan gazetemize gelen bilgilere göre yoklama için bir heyetin beklendiği CHP İl Örgütü’nden “biz gelemiyoruz siz gidin” talimatı geldiği ve ilçe yönetiminin gizlice nabız yoklamaya çıktığı iddia edildi. Bu toplantıların adayı belirlemede etkili olacağı iddia ediliyor.

Sayfa:3’te