SON DAKİKA
Hava Durumu

Adlıhan Dere, TESK Genel Başkan Vekili Oldu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekilliği görevine getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Adlıhan Dere, TESK Genel Başkan Vekili Oldu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekilliği görevine getirildi. Bu önemli görevlendirme, TESK Yönetim Kurulu toplantısında karara bağlandı ve Adlıhan Dere, bu yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, kendisine bu onurlu görevi layık gören TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.Adlıhan Dere, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bursa'da yapılan TESK Yönetim Kurulu toplantısında, başta Genel Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin teveccühleriyle TESK Genel Başkan Vekilliği görevine seçildim. TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken başta olmak üzere, beni bu göreve layık gören tüm yönetim kurulu üyelerimize ve ayrıca bizleri gönülden destekleyen birlik ve federasyon başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın tüm esnaf ve sanatkar camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Rabbim bizlere çıktığımız bu yolda görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin.”

Dere, açıklamasında esnaf ve sanatkarlara yönelik çalışmalarının Antalya ile sınırlı kalmayacağını, Ankara ve tüm Türkiye genelinde de bu çalışmaları sürdüreceklerini vurguladı. “Bundan sonraki süreçte de esnaf ve sanatkarlarımızı Antalya'da olduğu gibi Ankara'da ve tüm Türkiye'de de en iyi şekilde temsil edecek, esnafa hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz İnşallah” dedi.TESK Başkanı Bendevi Palandöken de, Adlıhan Dere'nin Genel Başkan Vekilliği görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Dere'nin esnaf ve sanatkarlar için önemli çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti. Palandöken, “Adlıhan Dere’nin tecrübesi ve bilgi birikimi ile TESK’in faaliyetlerine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Adlıhan Dere'nin TESK Genel Başkan Vekilliği görevine getirilmesi, Antalya’daki esnaf ve sanatkar camiasında büyük bir heyecan ve memnuniyetle karşılandı. Antalya’daki başarılı çalışmaları ile tanınan Dere, şimdi tüm Türkiye genelinde esnaf ve sanatkarlara hizmet etme yolunda önemli bir sorumluluk üstlenmiş bulunuyor. Bu yeni görevin, Türkiye genelindeki esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulma noktasında önemli bir adım olacağı ifade ediliyor.Dere’nin bu göreve gelmesiyle birlikte, TESK’in çalışmaları ve esnaf sanatkarların beklentileri doğrultusunda önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümünde daha etkin ve hızlı adımlar atılacağı, birlik ve dayanışmanın güçleneceği belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.