SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Korkuteli’de kongre heyecanı

Alanya ile start verilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya’da kongre heyecanı devam ediyor. AK Parti Korkuteli İlçe Kongresi ise 25 Ekim Cuma günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Şimdiye kadar mevcut İlçe Başkanı Osman Nuri Kök ve Önceki Dönem İlçe Başkanı Av. Mehmet Moğol’un aday olduğu kongrede başka bir adayın yer alması da beklenmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
AK Parti Korkuteli’de kongre heyecanı

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci devam ediyor. Delege adaylarının tek tek belirlendiği AK Parti Antalya’da da kongre startı Alanya’dan verildi. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ile Sabri Tos’un yarıştığı kongrede, 400 delegenin 277’sinden oy alan Mehmet Şarani Tavlı tekrar İlçe Başkanı seçildi. AK Parti Serik 8. Olağan Kongresinde ise tek liste halinde yapılan seçimde 283 delegenin oyunu alan Ahmet Söker ilçe başkanlığına seçildi.

Alanya ve Serik’in ardından AK Parti Antalya’da ilçe kongreleri 19 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Crystal De Luxe Otel’de gerçekleştirilecek AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ile devam edecek. Oy kullanacak delegelerin belirlendiği kongre için şimdiye kadar mevcut İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu’nun dışında başka bir aday bulunmuyor.

EKİM’DE YAPILACAK KONGRELER

Öte yandan AK Parti Finike İlçe Kongresi 19 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Finike Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılacak. AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ise 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Osman Yüksek Serdengeçti Kültür Merkezi’nde yapılacak. Aynı gün AK Parti İbradı İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi de gerçekleştirilecek. AK Parti İbradı İlçe Kongresi saat 11.00’de Muammer Aksoy Kültür Merkezi’nde yapılacak.

KORKUTELİ, GÜNDOĞMUŞ VE MANAVGAT…

25 Ekim Cuma günü ise saat 14.00’da yapılacak olan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ile kongre takvimi devam edecek. AK Parti Korkuteli İlçe Kongresi Belediye Toy Düğün Salonu’nda yapılacak. 26 Ekim Cumartesi günü ise saat 10.00’da Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde AK Parti Gündoğmuş İlçe Kongresi ve aynı gün saat 13.00’da Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda AK Parti Manavgat Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapılacak.

DİĞER İLÇE KONGRELERİ KASIM AYINDA YAPILACAK

AK Parti Antalya’da ekim ayında toplam 9 ilçe kongresi tamamlanacak. AK Parti Aksu, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Kumluca, Kaş, Demre, Elmalı ve Gazipaşa ilçe kongreleri ise kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

8

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.