SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalyaspor Kick Boks Takımı Konya'da büyük başarı elde etti

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya'da düzenlendi. Mehmet Mıstık, Sena Amine Nur Özgen ve Neşet Korkmaz'dan oluşan Antalyaspor ekibi, toplamda 3 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Antalyaspor Kick Boks Takımı Konya'da büyük başarı elde etti

Konya'da bulunan Karatay Kongre ve Spor Merkezinde gerçekleşen organizasyonda ülkemizin her köşesinden sporcular Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde karşılaşmalara çıktı. Üç sporcumuzun da Büyükler klasmanında yarıştığı turnuvada 89 kilogram Light Contact'da yarışan başarılı kick boksörümüz Mehmet Mıstık tüm rakiplerini teker teker mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Mehmet Mıstık, bu başarısı ile kariyerindeki Türkiye Şampiyonluğu sayısını 13'e yükselterek Türk Kick Boks tarihine adını altın harflerle yazdırdı.



Konya'da yarışan 65 kilogram klasmanı kick boksörümüz Sena Amine Nur Özgen ise hem Kick Light hem de Light Contact kategorilerini birinci sıralarda tamamlayarak iki altın madalya birden kazanma geleneğini sürdürdü. Sena Amine, milli takım oluşturma kriterlerini belirleyen son etkinlik olan bu turnuvada elde ettiği başarılar sonucunda 2-10 Kasım 2024 tarihlerinde Yunanistan'da gerçekleştirileceği açıklanan Avrupa Kick Boks Şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı temsil etme hakkını da kazandı. Turnuvadaki en hafif siklet kick boksörümüz Neşet Korkmaz ise 57 kilogramda mücadele ettiği Low Kick müsabakalarını üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya kazandı ve organizasyondaki madalya sayımızı 4'e yükselten isim oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.