SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahar’ın Korkuteli Hayali Gerçek Olacak

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Ali Bahar’ın, bölgesel istihdama ve sürdürülebilir ekonomiye katkısıyla Antalya’ya önemli bir katma değer sağlayacak olan Korkuteli OSB çalışmaları görüşüldü. Bahar’ın “7 yılda yapılamayanı, 7 ayda tamamladık” sözleriyle ATSO Meclisi’nde tapu müjdesiyle duyurduğu Korkuteli OSB’nin, en büyük hayali olduğunu ifade eden Başkan Hacısüleyman, “Burayı bir sanayi ilçesi yapmak hayaliydi. Korkuteli OSB’nin temelini şimdi biz birlikte atacağız, onun anısını burada yaşatacağız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bahar’ın Korkuteli Hayali Gerçek Olacak

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde, merhum ATSO Başkanı Ali Bahar’ın hayata geçirdiği projeleri konuşuldu.  Başkan Hacısüleyman, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, dönemin “Ali Bahar dönemi” olduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarımızla bu dönemi değerli Başkanımıza yakışır şekilde sürdüreceğiz. Antalya için mücadele ederdi, biz de aynı mücadeleyi devam ettireceğiz” dedi.

ATSO’DA DÖNEM “ALİ BAHAR DÖNEMİ”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Boğaçhan Göksu, Hakan Pakalın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatice Öz, Mustafa Yayla, Hüseyin Sarı, Özgür Karagöz, Ahmet Kasapoğlu, Behçet Ülker ve Genel Sekreter Av. Aslı Şahin Tekin, Kepez, Aksu, Serik, Döşemealtı, Korkuteli ve Muratpaşa belediyelerine ziyaretlerde bulundu. İki gün boyunca süren ziyaretlerde, ATSO’nun merhum Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın ilçelere kazandırdığı vizyon projeleri başta olmak üzere,  turizm, tarım, sanayi, teknoloji ve ilçe sorunları konuşuldu. Ziyaretlerinde, Başkan Bahar’ın çalışmalarını tamamlayacaklarını ve ileriye taşıyacaklarını kaydeden Başkan Hacısüleyman, ATSO’da dönemin “Ali Bahar dönemi” olduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarımızla bu dönemi değerli Başkanımıza yakışır şekilde sürdüreceğiz. Projelerini, yapmak istediklerini sırası ile hayata geçireceğiz. Antalya için mücadele ederdi, biz de aynı mücadeleyi devam ettireceğiz” diye konuştu.

“KORKUTELİ OSB’NİN TEMELİNİ BİRLİKTE ATACAĞIZ”

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile bir araya gelen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı merhum Ali Bahar’ın, bölgesel istihdama ve sürdürülebilir ekonomiye katkısıyla Antalya’ya önemli bir katma değer sağlayacak olan Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını görüştü. Bahar’ın, büyük bir heyecanla hayata geçirdiği ve  “7 yılda yapılamayanı, 7 ayda tamamladık” sözleriyle ATSO Meclisi’nde tapu müjdesiyle duyurduğu Korkuteli OSB’nin, en büyük hayali olduğunu ifade eden Başkan Hacısüleyman, “Burayı bir sanayi ilçesi yapmak hayaliydi ve bununla haklı olarak gurur duyuyordu. Kimsenin kalbini kırmadan, Korkuteli halkıyla helalleşerek tapuları aldığında, ilk fabrikanın temelinin atılacağı günü bekliyordu. Korkuteli OSB’nin temelini şimdi biz birlikte atacağız, onun anısını burada yaşatacağız. Ali Bahar’ın hayallerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz ve başkanımızdan aldığımız emaneti ona layık bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

KORKUTELİ’MİZ İÇİN ÇOK ÇABA GÖSTERDİ

Başkan merhum Ali Bahar ile çok eski dostluklarının olduğunu ve birlikte hayata geçirecekleri daha çok projenin olduğunu kaydeden Başkan Caran, “Allah rahmet eylesin, Korkuteli’miz için çok çaba gösterdi, projeleriyle, çalışmalarıyla bizlere destek oldu. Hepimizin başı sağ olsun. Hedeflerinin ve çalışmalarının hem takipçisi hem de destekçisi olacağız” diye konuştu.

ATSO ÜYELERİNİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Bozova’da kurduğu kurutma tesisinin ilçe için yeterli olmadığını belirten Başkan Caran, “Kurutma tesisi, meyve suyu fabrikası gibi konularda ATSO üyelerinin desteğini bekliyoruz. İlçemizin alternatif turizm alanı olması için hayata geçireceğimiz bir projede sizin desteğinizi istiyoruz” ifadelerini kullandı. Hacısüleyman, Korkuteli için gerçekleştirilecek projelere destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek, “Kadın ve genç girişimcilerimiz ile birlikle neler yapabiliriz, bu konuda bir yol haritası belirleyebiliriz. İlçeye fayda sağlayacak her konuda sizlere destek vermekten memnuniyet duyarız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.