SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Caran’dan Bir Dizi İstanbul Ziyareti

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, eşi S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bir çok CHP’li Belediye Başkanını ziyaret ederek iş birliği içerisinde neler yapılacağına dair istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Başkan Caran’dan Bir Dizi İstanbul Ziyareti

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran İstanbul ziyaretinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bazı ilçe belediye başkanları ile de görüşmelerde bulundu. Saniye Başkan yeni yapacağı projeler, çalışmalar, belediyecilik hizmetleri ve yerel yönetim konularında görüşlerini almak,  fikir alış verişinde bulunmak ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için ilk olarak Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

İstanbul’daki ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Saniye Başkan; Edirne’deki güreşlerin ardından İstanbul’da bazı ziyaretlerde bulunduk. Yerel yönetimler arasındaki işbirliğini ve deneyim paylaşımını artırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda ilk önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettik.31 Mart Seçimlerindeki başarıları münasebeti ile hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.  Daha yaşanabilir kentler ve Korkuteli’miz için neler yapabiliriz fikir alış verişinde bulunduk. Tecrübeleri ve bilgi birikimleri bizim için çok önemli,  Sayın Ekrem İmamoğlu Başkanıma ev sahipliği için teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.Diğer ziyaretleri ile ilgili de bilgi veren Saniye Başkan; Şişli Belediye Başkanı ve SODEM Başkanı Resul Emrah Şahan’ı ve Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Meltem Başa’yı ziyaret ettik. Yerel yönetimler ve belediyecilik hizmetleri ile ilgili sohbet ettik. Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Değerli başkanıma ve başkan yardımcıma nezaketleri için teşekkür ederiz.” Dedi.

Kendileri için bir diğer önemli ziyaretin Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Kurucusu Dr. Hasan Akgün’e yaptıkları ziyaret olduğunu belirten Saniye Başkan “1994 yılından itibaren 7 kez üst üste Büyükçekmece Belediye Başkanı seçilen aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Kurucusu Sayın Dr. Hasan Akgün'ü makamında ziyaret ettik. Şuan yedinci dönem belediye başkanlığını yapan, bilgi birikimi ve belediyecilik tecrübesi ile yerel yönetimler alanında bizlere örnek olan sayın başkanla bir araya gelmek bizler için çok kıymetliydi. Başkanımıza değerli sohbeti, bilgi birikimleri ve deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. Daha sonra;  İMDER ve İSDER Genel Sekreteri Oğuz Yusuf Yiğit, İSDER Başkanı ve İMDER Başkanvekili Serkan Karataş’, İBB Mahalli İdareler Eski Koordinatörü ve ANSE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yavaş'ı, ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu ile birlikte ziyaret ettiklerini son olarak  Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Roman Nedilskyi ile de Büyükçekmece Belediyesinde ziyaretleri sırasında denk gelerek sohbet  ettiklerini ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, tüm ziyaretlerin çok verimli geçtiğini söyleyerek, gittiğimiz tüm başkanlarımızla bundan sonraki süreci birlikte yürüteceğimizin bizlere destek olacaklarının müjdesini vermek isterim kıymetli ev sahiplikleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şahsım ve ilçemiz adına çok değerli ziyaretlerde bulunduk.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.