SON DAKİKA
Hava Durumu

Belediyenin Açtığı POMEM Hazırlık Kursuna Katılan 7 Adaydan 4’ü Kazandı

Korkuteli Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda açılan, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kursuna katılan 7 polis adayından 4'ü, polislik sınavlarını başarıyla kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Belediyenin Açtığı POMEM Hazırlık Kursuna Katılan 7 Adaydan 4’ü Kazandı

Kazanan adaylar, teşekkür etmek için Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ı ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Saniye Başkan adaylara tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi. Adaylar da belediyenin düzenlemiş olduğu kurs sayesinde aldıkları eğitimin kendilerine büyük katkı sağladığını ifade ederek, desteklerinden dolayı Saniye Başkana teşekkür ettiler.

İLÇEMİZİN GENÇLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklama yapan Saniye Başkan; Bu tür eğitim programları, gençlerin meslek hayatlarına sağlam bir adım atmalarına yardımcı olurken, yerel yönetimlerin sosyal sorumlulukları çerçevesinde önemli bir rol oynuyor. Bizlerde geçen aylarda gençlerimizden talep üzerine Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonumuzda böyle bir kurs açmıştık. Sınava giren 7 gencimizden 4’ü sınavı kazandı. Gençlerimizi tebrik ederiz. İlçemizin gençlerine sahip çıkacağız ve onlar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kurslarımız devam edecek. Bilgi almak isteyen gençlerimiz kapalı spor salonunda Hafize Hocamızla iletişime geçebilirler.” Şeklinde konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.