SON DAKİKA
Hava Durumu

Kick Boks'ta büyük zafer

Macaristan’da gerçekleştirilen Avrupa Üniversite Oyunları’nda Antalyaspor'un genç kick boksörü Sena Amine Nur Özgen, 65 kilogram Kick Light kategorisinde altın madalya kazandı

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kick Boks'ta büyük zafer

Avrupa Üniversite Oyunları’na Macaristan'ın Debrecen ve Miskolc şehirleri ev sahipliği yaptı. Bu prestijli etkinlikte kick boks branşında mücadele eden Sena Amine Nur Özgen, 65 kilogram Kick Light kategorisinde rakiplerini bir bir geçerek altın madalyanın sahibi oldu. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencisi olan genç sporcu, Antalyaspor'dan takım arkadaşı Mehmet Mıstık'ın antrenörlüğünde yarıştı. Sena Amine’nin bu önemli başarısı, hem kulübü Antalyaspor'u hem de üniversitesini gururlandırdı. 

GURURLANDIRAN PAYLAŞIM 

Antalyaspor, başarılı sporcusu Sena Amine Nur Özgen’in başarısını sosyal medyada paylaştığı bir mesajla kutladı. Paylaşımda, "Antalyaspor kick boks takımımızın genç yeteneği Sena Amine Nur Özgen, antrenörlük lisansı bulunan takım arkadaşımız Mehmet Mıstık'ın desteğiyle katıldığı 2024 Avrupa Üniversite Oyunları’nda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Macaristan’ın Miskolc şehrinde düzenlenen ve birçok Avrupa ülkesinden üniversiteli sporcunun yer aldığı bu organizasyonda, 65 kilogram Kick Light kategorisinde altın madalya kazanan Sena Amine, mimarlık eğitimini sürdürdüğü Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adına yarıştı. Bu büyük başarı için sporcumuz Sena Amine Nur Özgen’i ve ona antrenörlük yapan Mehmet Mıstık'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.