SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli 15 Temmuz'da tek yürek oldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İlçemiz de, Şehitler Anıtı Meydanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 15 Temmuz Şehitleri için yapılan yürüyüşten sonra protokol konuşmaları ve Kur’an Tilaveti gerçekleştirildi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İlçemiz de, Şehitler Anıtı Meydanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 15 Temmuz Şehitleri için yapılan yürüyüşten sonra protokol konuşmaları ve Kur’an Tilaveti gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli 15 Temmuz'da tek yürek oldu

DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Korkuteli’nde 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Programa; Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu’nun ailesi, S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran,  Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, ilçedeki kurum amirleri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anmaları kapsamında program öncesinde '15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü' düzenlendi. Korkuteli Şehitler Anıtında bir araya gelen protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerindeki Türk Bayrakları ile yürüdü. Şehitler Anıtı’ndan başlayan Demokrasi Yürüyüşü “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları atılarak Anıt Meydana geri dönülmesiyle son buldu.

ŞEHİTLER DUALAR İLE ANILDI

Demokrasi Yürüyüşünün ardından Şehitler Anıtı’ndan anma programı düzenlendi. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı. Kuran Tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz şehitler için dua etti. Yapılan duanın ardından 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu’nun babası Osman Ağaroğlu konuşma yaptı. Ağaroğlu’nın ardından Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü birer konuşma yaptılar.  Konuşmaların ardından darbe gecesine ait kamu spotları yayınlandı. Program sonrasında ülke genelinde olduğu gibi Korkuteli’nde de eş zamanlı olarak camilerden selalar okundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.