SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkuteli Kick Boks’ta Derece Üstüne Derece

Korkuteli Belediyespor Kulübü Kick Boks takımı sporcuları,1-9 Temmuz 2024 tarihinde Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasında bir şampiyonluk, iki üçüncülük kazandılar.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkuteli Kick Boks’ta Derece Üstüne Derece

1-9 Temmuz tarihlerinde Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks turnuvasına katılan Korkuteli Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı sporcuları bir şampiyonluk, iki üçüncülük kazanarak dereceye girdiler.

SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklama yapan Korkuteli Belediyesi Spor Müdürü Galip Özbek; “1-9 Temmuz tarihlerinde Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasına katılan sporcularımız dereceyle dönerek göğsümüzü kabarttılar. Kick light contact branşında 60 kilo genç bayanlarda Rabia Özgen şampiyon, 50 kilo Genç Bayanlar kick light contact branşında Nevin Keser Türkiye üçüncüsü,  65 kilo Büyük Bayanlar Full contact branşında Eda Kutlu üçüncü olmuşlardır. Spora ve sporcuya Korkuteli Belediyesi olarak her zaman destek olacağız. Fakat genç kızlarımıza daha çok destek olacağız. Sporcularımızı ve hocamızı tebrik ederim. Belediye Başkanımız Sayın Saniye Caran’a spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. ” Şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.