SON DAKİKA
Hava Durumu

Tınkaz: “Bu vebalden kaçamayacaksınız”

İyi Parti Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz son zamanlarda ilçede yaşanan Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklamalar karşısında sessizliğini zehir zemberek sözlerle bozdu. Başkan Tınkaz; “Zamanında burası yanlış bu şekilde olmaz dediğimizde bizlerin arkasından sövenler kızanlar ilçeye ihanetle suçlayanlar bugün görüyorum ki elleriyle ilçenin kalbine hançer saplayanlar bir olmuş arasta projesinin yapımına itiraz ediyorlar. Kurtulamayacaksınız. Bu vebalden kaçamayacaksınız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Tınkaz: “Bu vebalden kaçamayacaksınız”

“İLÇENİN KALBİNE HANÇER SAPLAYANLAR...”

Önceki Dönem İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Eeee tabi siyasette sizlere göre dün dündür, bugün bugündür. Zamanında burası yanlış bu şekilde olmaz dediğimizde bizlerin arkasından sövenler kızanlar ilçeye ihanetle suçlayanlar bugün görüyorum ki elleriyle ilçenin kalbine hançer saplayanlar bir olmuş arasta projesinin yapımına itiraz ediyorlar. Ama şunu ilçe halkı ve kamuoyu çok iyi biliyor ki zamanında yenilen hurmalar zamanı gelince gerekeni yapar. Kurtulamayacaksınız. Bu vebalden kaçamayacaksınız…. Aldığınız ahlar sizleri elbet bulacak…  Zamanında arasta için imza verenler Ankara da bakanlıkların kapısında uyuyanlar, kamera karşına geçerek bunu övenler hepiniz sosyal medyalarda ve arşivlerdesiniz.” İfadelerini kullandı.

KARA: “BİZE DEMEDİKLERİ KALMAMIŞTI”

Tınkaz’ın paylaşımına Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara ise; “Başkan o zaman başka, şimdi başka. CHP OLARAK ortalığı ayağa kaldırırken bize demedikleri kalmamıştı. Tünel gibi dükkanlar çarşı ortasında lüks evler ben hala kabullenebilmiş değilim. Bakıyorum Cemal başkan sizin de belirttiğiniz gibi şimdi kimse beğenmiyor. Bir metre yükseklikte kaldırımı kabul eden, daraltılmış caddeyi beğenen yok. Allah sonumuzu hayreylesin.” Yorumunda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.