SON DAKİKA
Hava Durumu

Yapılmışev’den fotoğraflı cevap

Milliyetçi hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Temmuz Ayı Meclis Toplantısının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak MHP Grubu ve kendisine yönelik yapılan açıklamalara karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Yapılmışev’den fotoğraflı cevap

Başkan Yapılmışev yaptığı paylaşımda; “Korkuteli Belediye Meclisinde konuşulanlara Siyasetin ve Belediye yönetiminin geldiği durum yönünden gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sırasıyla belirtelim. 1) Saniye hanım, MHP'nin yerelde iktidarının 50 yıl olduğunu söyledi. Gerçekte 25 yıl ama diğer partilerin Belediye yönetimini de bize eklemiş. Partimiz adına onur duyduk. Her zaman söylediğimiz gibi, ilçede siyasi rekabet MHP ve diğer siyasi partiler arasındadır. Saniye hanım da 50 yıllık ifadesi ile bu durumu Meclis kürsüsünden tescillemiş oldu.

2) Saniye hanım lütfen Belediye Başkanı olduğunuzun idrakine varınız artık... Mecliste grup sözcülerine "ABİ" diye hitap edilmez. Aziz Abi, İsmet abicim değil, sayın MHP - Ak Parti Grup Sözcüsü veya BEY ifadesi resmi hitap olarak yerindedir. Ayrıca Saniye hanım kimse sizin şahsi sosyal medya hesabınızı takip etmek zorunda değil. Yaptığınız faaliyetleri Belediyenin kurumsal sosyal medya hesabından da paylaşabilirsiniz. Kaldı ki MHP grubu talebine konu edilen, Avrupa şampiyonu olan başarılı sporcu gençlerimize kurumsal veya Red gerekçesi olan şahsi sponsorlar ile ödül verildiğini göremedik. Verildiyse ne kadar ödül verildi paylaşım yaparsanız sevinirim

3) Grup sözcümüz Aziz Kolan'ın sorularına, sizin yerinize Meclis Grup sözcünüz cevap verdi. Siz ise 2 ay önceki soruya (borç konusuna) sözde cevap vermeye çalıştınız lakin yine borç miktarı yok cevapta...

4) Meclis Grup sözcünüz Eşbaşkan eleştirimize sözde resimle cevap verdi lakin verilen cevap tatmin edici değildi.Biz de aşağıda resimlerle karşılık verelim.

İlçe başkanlığı vazifemizde eşimiz Suat hocamız daima tarafıma destek olmuştur. Sağolsun Ankara yolculuğunda da kadın ilçe başkanı olarak, yanımızda olmasından daha doğal bir şey olamaz.

Kaldı ki Suat Hocamın Türkav İlçe Temsilcimiz sıfatıyla camiamıza özel resmi görevi de haizdir. Lakin Saniye hanımın Eşbaşkanı gibi, Belediye Başkanlığı makamında oturup da Belediyeyi yönetme, vatandaş ile Belediye Başkanıymış gibi bizzat görüşme, müteahhitler ile har(A)ç pazarlığı yapma, masum işçileri teşkilat referansı olduğu için istifaya zorlama, personele talimat verme vs. gibi davranışlar ile kıyas kabul etmez.  Grup sözcüsünün belirttiği gibi bu davranışlar Eşi olan Belediye başkanına yardım mı? Yoksa Eş Başkanlık mı? Kamuoyunun ve resmi Yetkililerin takdirine bırakıyorum.

5) Grup sözcünüz de resim işine iyi alıştı. Biz de resim atalım arşivden. Kaldı ki kendisine, resim atanlar ile bu kadar samimi olduğunu aleni ifşa etmesi, tarafımızın seçimdeki kanaatini pekiştirmiş oldu. Bu minvalde kanaatimizi ispat etmeye vesile olduğu için teşekkür ederim kendisine.Arasta konusunda biz vatandaşımızın tercümanı olduk, basın açıklamasında ki ifadelerimiz gayet nettir. Başkaca kelime kurmaya da hacet yoktur.VESSELAM.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.